FAQ

Q?

Как да си направя регистрация в сайта?

A.

Първата стъпка е да осъществиш достъп до сайта. След това ще ти се покаже началната страница, като в нея трябва да потърсиш меню Моят профил, намиращ се в горната част на екрана и да натиснеш Регистрация. Избирайки го, ще ти се зареди нова страница, която представлява формата за регистрация. В нея трябва да въведеш своите данни. Накрая избери бутон Регистрирай се.

 

Q?

Как мога да направя абонамент за кутия My Gorgeous Box?

A.

След като се регистрираш на сайта ни, е необходимо да влезеш в своя профил и да попълниш въпросите в своята My Gorgeous Card.

След това можеш да избереш период (план), за който да получаваш кутия. Планът означава, че всеки месец (1, 3 или 6 последователни) ще можеш да получаваш кутия с козметични продукти, избрани от екипа ни специално за теб.

Продуктите, които получаваш са в съответствие с предпочитанията ти, отразени в твоята My Gorgeous Card. В зависимост от избрания период, се прилагат различни ценови условия.

Ползването на услугата абонамент може да се прекрати по всяко време чрез изпращане на имейл до екипа ни. Отказ от услугата не е възможно, когато пратката вече пътува. В този случай, кутията може да се върне съгласно Общите условия.

Q?

Мога ли да се абонирам за кутията без да имам регистрация?

A.

Да, може. В този случай обаче продуктите в кутиите няма да са съобразени с твоите предпочитания, а ще бъдат грижовно подбрани от нашият екип.

Q?

Как ще получа моята кутия My Gorgeous Box и каква е цената на доставката?

A.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма СПИДИ до посочен от теб адрес или до избран офис на фирмата. Цената на доставката е 5.50 лв. За поръчки над 100 лв., доставката е безплатна!

Q?

Кога ще получа моята кутия My Gorgeous Box?

A.

Заявките за кутиите се приемат всеки един ден на месеца. Доставката се извършва до 5 работни дни. Разбира се, ще те уведомим, когато твоята кутия е изпратена по куриер и пътува към теб.

Q?

Как мога да се включа в Лоялната програма?

A.

Всеки регистриран потребител на сайта  www.mygorgeousbox.com е участник в програмата за лоялност GORGEOUS Club.

Можеш да се запознаеш с условията и привилегиите на лоялната ни програма от тук.