Доставка и връщане

Доставка

Доставката се извършва на територията на България чрез куриерска фирма СПИДИ (Speedy).

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Същата се начислява допълнително към сумата на покупката.

Стойността на доставката е в размер на 5.50 лева.

Преди изпращане на поръчаната стока, MYGORGEOUSBOX.COM има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Доставката на поръчаната стока се извършва при следните условия:

  • Поръчаната стока се доставя на посочения от Потребителя адрес. Потребителят поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката
  • Поръчаната от Потребителя стока се доставя до 5 (пет) работни дни от датата на получаване на съобщение за потвърждение на завършена поръчка на посочения от него валиден и-мейл адрес. При извънредни обстоятелства MYGORGEOUSBOX.COM си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
  • Поръчаната стока се доставя от куриер, подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка.

MYGORGEOUSBOX.COM не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и My Gorgeous Box се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

В случай, че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ в присъствието на куриера и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Връщане и замяна

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. Транспортните разходи за връщане на закупените продукти са за сметка на Потребителя. Правото на отказ не се прилага в следните случаи:

  • За доставка на стоки, изработени по поръчка на Потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания
  • За доставка на запечатани стоки, които са разпечатани и/или изпробвани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето

Как да върнем или заменим даден артикул:

Заявката за връщане или замяна, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес office@mygorgeousbox.com, в който се посочват:

  1. Номера на поръчката, по която желаете да направите връщане или замяна
  2. Пълно име на продукта, който желаете да върнете или замените
  3. Пълно име на продукта, който желаете да получите в замяна
  4. Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължимата сума.

След като изпратите заявката си, моля изпратете артикула, който искате да върнете или замените на адреса посочен по-долу, без да изчаквате обратен отговор от търговеца.

В случаите на заявена "Замяна",  ще изпратим новия артикул към вас, до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул от търговеца.

В случаите на заявено "Връщане", ще възстановим дължимата сума, по банков път, в 14-дневен срок от датата на получаване на върнатите стоки от търговеца.

Къде да върнем закупен артикул:

гр. София 1303,

бул. Христо Ботев 65, ет.1, ап.1