Как работи

За My Gorgeous Box

My Gorgeous Box....! Открий нови козметични продукти всеки месец, избрани от нас на база отговорите в твоята бюти карта. Много жени смятат, че тайната към красивата кожа и здравата и блестяща коса, е използването на скъпа козметика. Но това не винаги е така. Разбира се, че качеството е важно, но употребата на подходящи продукти, избрани според типа коса и кожа, са от изключително значение, когато избираме козметиката си. И в този смисъл не можем да очакваме чудеса от скъпа опаковка и съответно от продукт, който ни е рекламиран, ако той не е подбран на база нашите нужди.

Със сигурност не веднъж си се сблъсквала с трудности при намиране на подходяща козметика, или дори все още не можеш да кажеш, че си я открила. Затова създадохме My Gorgeous Box - нашата абонаментна кутия с козметика! Абонирай се сега и всеки месец можеш да получаваш между 4 и 6 козметични продукта, подбрани специално за теб, разкошно опаковани в нашата Gorgeous кутия.

С My Gorgeous Box можеш да направиш красив подарък на себе си или да зарадваш любимата си жена. Насърчаваме индивидуалността и възприемането на личната красота във всичките ѝ форми. Обещаваме ти да откриеш най-подходящите продукти за твоите нужди, без да се налага да изпробваш купища ненужна козметика, която след време да изхвърлиш. Вярваме, че всички ние носим отговорност към планетата ни и умерената употреба на козметични продукти е голяма крачка в опазването ѝ. Това е и личната ни кауза!

Ние сме екип от любителки на красотата и личната грижа, а това, което ни обединява най-много е осъзнатото и отговорно използване на козметика. Затова за твоите Gorgeous кутии подбираме продукти, от които наистина имаш нужда. Всяка дама може да се чувства красива в собствената си кожа, а разумната употреба на козметика е не само в наш интерес, но и на планетата ни.

Толкова е лесно

01

Създай си профил и попълни своята My Gorgeous Card. В нея ще намериш въпроси, които ще ни помогнат да те опознаем и да подберем най-подходящите продукти за теб в твоята кутия с козметика.

02

Избери абонаментен план, който ти допада най-много. Можеш да избереш между:
1 месец, 3 месеца или 6 месеца.
Повече

03

Нашият екип ще избере точните продукти за теб в твоята кутия с козметика и грижливо ще ги опакова и изпрати до посочен от теб адрес.

04

Позволи си да бъдеш завладяна от нашия онлайн магазин за козметика. Купи любимите си продукти и трупай gorgeous точки, които ще ти донесат различни отстъпки. Възползвай се от нашите невероятни предложения.
Повече

Гарантираме

Различни продукти във всяка кутия с козметика.

Висококачествени продукти специално подбрани за теб.

Вълнуващо преживяване всеки месец.

Gorgeous опаковка.

Доставка до входната ти врата.