Твърдите шампоани – новата тенденция в грижа за косата

По-добри за нас, по-добри за планетата!

Най-хубавото усещане за косата ни е, когато тя е чиста, блестяща и мека на допир. Напоследък твърдите шампоанчета са под светлините на прожекторите на сцената на грижата за коса и изместват конвенционалните течни шампоани.

Могъщите блокчета са концентрирани шампоани, които са еквивалентни на две до три бутилки течен продукт, тъй като издържат до много повече измивания! Пълни са с масла и свежи продукти, така че след всяко използване да имате красива коса. Твърдите шампоани са не само икономични за нас, те щадят и природата, обвити в хартиена опаковка, а не в пластмасова бутилка. Идеални са за почитателите на продукти без пластмаса и вече са предпочитана козметика за коса!

Подобно на сапуните за тяло, барчетата за коса се активират от водата, но съдържат съставки, подходящи за нуждите на различните типове скалп. Твърдите шампоани на испанския бранд за веган козметика Vera and the Birds са ефективни и помагат планетата ни да бъде едно по-чисто място – създадени са с отговорност и задължение към околната среда.

Два шампоана – еднаква ефективност!

Веган шампоанчетата Vera and the Birds са създадени, за да задоволят различните нужди, които може да има косата ни. Имат кремообразна и мека пяна, която деликатно, но в дълбочина почиства скалпа и подхранва косата. Грижливо опаковани в рециклирана и рециклираща се хартия, с уникален акварелен дизайн, тези вълшебни барчета ви канят да тръгнете на пътешествие на усещанията, където ще се почувствате като преродени.

Твърдият шампоан за мазна коса е продукт, който ви оставя с усещане за пълна чистота на косата, без това да се отразява на мекотата ѝ. Екстрактите от лайм и градински чай помагат за поддържането на чист скалп, осигурявайки уникален, фин и много много приятен аромат.

Твърдият шампоан за суха коса е продукт, който превръща гривата ви в копринено мека и блестяща. Тайните му оръжия са маслата от лимон и сусам : перфектната комбинация за борба със сухата коса, без да оставят усещане за мазна и сплъстена коса.

Използването на веган твърдите шампоани на Vera and the Birds е не само икономично за нас – едно барче е еквивалентно на две бутилки течен шампоан и позволява до 48 употреби, а и за планетата ни – с употребата на по-малко опаковки, създавате по-малко отпадъци. Освен, че са супер изгодни, са подходящи и за пътуване навсякъде. Страшният кошмар да ви се разлеят течностите по време на път свърши. Поне с шампоана! Те заемат малко място и можете да ги вземете навсякъде със себе си, което ги прави изключително практични. А най-хубавото е, че са с изцяло натурални и веган съставки!

Comments are closed.